fbpx

Doe mee met het partnerprogramma!

 

Samenwerken met Aandachtsmomenten

 

De missie van Aandachtsmomenten is om de wereld een stukje mooier te maken. Ik wil eraan bijdragen dat je aandachtiger gaat leven, met aandacht voor jezelf en de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn.

 

Ik wil er met mijn producten aan bijdragen dat je stilstaat bij de kleine, mooie en bijzondere momenten in je leven. Minder haast en maar doorgaat, maar je richt op wat echt belangrijk is. Omdat ik erin geloof dat er zoveel moois kan gebeuren als je met aandacht, en dichtbij jezelf, leeft.

 

Herken jij jezelf/je bedrijf in deze missie en wil je graag aandacht verspreiden via jouw website?

Ik ben opzoek naar leuke samenwerkpartners die beloond willen worden voor het promoten van de producten van Aandachtsmomenten onder hun website bezoekers en social media volgers.

Meedoen aan het partnerprogramma is ideaal voor bedrijven, websites en social media-accounts die content posten over bewust en aandachtig leven, zelfliefde, yoga en mindfulness.

 

 

 

De voordelen voor jou

 

 8% commissie over aankopen die via jouw link zijn gedaan

 Toegang tot een bibliotheek met kant-en-klare banners voor je website 

 Een online omgeving waar je je commissie en conversie in real-time kan bekijken

 

 

 

Hoe werkt het partnerprogramma?

 

 

  • Je meldt je aan voor het partnerprogramma en na goedkeuring, door mij, staat er in jouw account een referral URL voor je klaar
  • Je promoot de Aandachtsmomenten Journal op jouw website. Dit kan door middel van bijvoorbeeld een blog, banner of bericht op social media
  • Je bezoeker klikt op een link en wordt doorgeleid naar de website van Aandachtsmomenten
  • Deze bezoeker plaatst een order op de website van Aandachtsmomenten
  • De order wordt geregistreerd, ook in jouw account
  • Je ontvangt een commissie van minimaal 8%
  • Vanaf €25,- kan je uitbetaling aanvragen. Hiervoor stuur jij Aandachtsmomentenn een factuur, welke vervolgens wordt betaald.

 

Laten we samenwerken en meld je aan voor het partnerprogramma!

 

 

Registreren of inloggen

 

Hieronder kan je je registreren als partner of inloggen op je partner account als je al partner bent.

Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Lees de FAQ hieronder of stuur gerust een mailtje naar info@aandachtsmomenten.nl

FAQ

FAQ

Kan ik gratis producten krijgen of moet ik deze zelf kopen?

Helaas kan ik niet elke partner gratis producten geven.

Je mag de producten natuurlijk wel zelf kopen via je eigen referral URL, maar dit is zeker niet verplicht voor het promoten ervan. Wel is het zo dat je dan makkelijker vanuit je eigen ervaring kunt schrijven.

Hoe kan ik promoten als ik het product niet zelf heb?

Voor het promoten probeer ik jou zo goed mogelijk te voorzien van foto’s, banners en informatie. Het is aan jou of je een product zelf aan wilt schaffen of niet. Als je een product in bezit hebt kan je schrijven vanuit jouw eigen ervaring, anders houd je het wat algemener en schrijf je over wat jij denkt dat interessant kan zijn voor jouw lezer.

 

Enkele manier waarop je zou kunnen promoten, hierin verwerk je dan jouw referral URL:

– Blogs schrijven
– Plaatsen van een banner op je website
– Post of story op social media
– Pinterest
– Wanneer je een webshop hebt kan je een product aanmaken, in plaats van de knop ‘voeg toe aan winkelmandje’ maak je een knop met bijvoorbeeld de tekst  ‘shop nu bij Aandachtsmomenten’.

Kan ik ook offline promoten op commissie basis?

Op dit moment is het partnerprogramma voornamelijk gericht op online promoten. Als je offline zou willen promoten omdat je regelmatig face to face contact hebt met jouw klanten, dan sta ik ervoor open om daarvoor een constructie te bedenken. Stuur me een mail op info@aandachtsmomenten.nl

Watvoor blogs of social media posts kan ik schrijven?

Het is geheel aan jou watvoor blogs en/of social media posts je schrijft. Doe vooral wat bij jou en je bedrijf past. Je hoeft niet perse een hele blog te schrijven over bijvoorbeeld de Aandachtsmomenten Journal. In plaats daarvan kan je bijvoorbeeld een blog schrijven over manieren waarop je jezelf aandacht kunt geven of voor jezelf kunt zorgen en de journal is dan één van die manieren. Het is aan te raden om onderwerpen te bedenken waarmee je een link kunt maken naar het product dat je wilt promoten én zodat het ook nog bij jouw doelgroep past en interessant is voor jouw lezer.

Je promoot op de manier die voor jou goed voelt en hoevaak jij wilt.