fbpx

Invul-tips en ondersteuning

 

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om jezelf een nieuwe gewoonte aan te leren en de journal regelmatig of dagelijks in te vullen. Daarom vind je hieronder een aantal ondersteunende tips.

01. Herinnerings mail

 

BINNEKORT BESCHIKBAAR: Meld je aan voor de liefdevolle aanmoedigingsmail. Je ontvangt een maand lang, om de dag, ‘s ochtends om 7 uur een e-mail met een herinnering of een liefdevolle aanmoediging.

 

02. Verklaring invullen

 

Vul de pagina met de Verklaring die in de journal staat in. Hiermee maak je een commitment naar jezelf en het werkt ook goed om te weten wáárom je de journal wilt gebruiken. Moeilijk momentje? Pak dan de pagina met de Verklaring er weer eens bij en lees wat je op hebt geschreven.

03. Word lid van de community

 

De community is een groep op Facebook waar je met gelijkgestemde vrouwen kunt praten over bewuster leven met meer aandacht & liefde voor jezelf én ervaringen uit kunt wisselen over de journal. Voel je vrij om in de groep om support te vragen. Klik hier om naar de community te gaan.

04. Zet een melding in je telefoon

 

Zet op de dagen en tijdstippen waarop je de journal in wilt vullen een alarm of melding in je telefoon die je eraan herinnert om het invullen ook daadwerkelijk te gaan doen.

05. Volg Aandachtsmomenten op Instagram

 

Op Instagram plaats ik zo nu en dan een herinnering voor het invullen van je journal. Ga hier naar de Instagram pagina van Aandachtsmomenten.