fbpx
Throw kindness

THROW KINDNESS AROUND

LIKE CONFETTI

sad
Van ‘bluh’ naar ‘jeej’

 

Ik heb wel eens een moment of een dag waarop ik niet zo lekker in mijn vel zit, maar die momenten heb jij ook, iedereen heeft die. En dat is helemaal oké, het hoort bij het leven. Maar soms lukt het even niet om zelf uit zo’n moment te komen, of neemt die lieve vriendin waarbij je je hart wilt luchten de telefoon niet op om je een peptalk te geven, of er is simpelweg niemand die je hierbij kan helpen.

 

Daarom is deze pagina er. Om jou te voorzien van good vibes zodat je weer een glimlach op je gezicht krijgt als je tot het einde van deze pagina bent gekomen.

mooi mens

Aller eerst…

  • Accepteer dat het even wat minder gaat, laat je échte gevoelens toe. Ertegen vechten heeft geen zin en accepteren geeft ruimte. Je kunt en hoeft je niet altijd goed te voelen. Realiseer je dat elk gevoel tijdelijk is en weer voorbij gaat zodat er weer een ander gevoel voor in de plaats kan komen.

 

  • Leg een hand op je hart en zeg 3x tegen jezelf ‘Ik hou van je en ik ben er voor je’.
    Hoe voelt dat?

selflove

appreciate
ok
sip of blij
never regret a day
choose joy
hartjes
note to self
rain is confetti
beautiful job
dankbaar
creator

Hoe voel je je nu?

Is er al een kleine glimlach op je gezicht verschenen?
Ik hoop het voor je!

 

smiling face

 

Wil je iets met me delen, iets aan me vragen, kan ik naar je luisteren? Mail me via info@aandachtsmomenten.nl

Ik help je graag!