fbpx
Aandachtsmomenten journal
Aandachtsmomenten Journal

 

Met dit journal leer je dagelijks stil te staan bij fijne en kleine momenten in jouw leven. Want het zijn vaak de kleine momenten die je leven mooi maken. Leven met aandacht heeft mij ontzettend veel opgeleverd. Ik ervaar meer innerlijke rust, minder stress en ik leef minder op de automatische piloot. Wat mij hierbij helpt, is het bijhouden van mijn aandachtsmomenten in een journal. Nadat ik een aantal journals uitgeprobeerd had en de juiste er niet bij zat, besloot ik er zelf een te ontwikkelen. Een journal voor een langzamer leven en innerlijke rust.

 

 

Gezien in:

in de media

Dit journal is er voor jou…

 

Misschien herken je dit wel?

 

  • Je wilt dolgraag aanwezig zijn in het hier-en-nu en meer rust ervaren. Toch vind je dat makkelijker gezegd dan gedaan.
  • Je hebt het druk. Plannen, doelen en lijstjes vliegen je om de oren. Het lijkt soms alsof het leven aan je voorbij raast.
  • Je vindt het lastig om stil te staan en aandachtig te leven.

 

Met dit journal bied ik je elke dag een klein rustmoment. Oké, het invullen van dit journal kost wat toewijding en motivatie, maar je hoeft er niets mee te bereiken. Je doet het voor jezelf. Door stil te staan bij wat er al is, ervaar je dat je rustiger en kalmer wordt. Je gaat meer zien – omdat je met aandacht kijkt.

binnenkant journal
Tijd voor jezelf

 

Doordat je jouw aandachtsmomenten opschrijft, onthoud je ze beter en ben je actief bezig met het verwerken ervan. Bovendien wil ik het met dit journal makkelijker voor je maken om een moment voor jezelf te nemen – om je even af te sluiten met pen, papier en je eigen gedachten. Je staat stil bij jouw geluks- of rustmomenten. Een adempauze. Een nieuw inzicht. Of een verwondering. Ga met de journal aan de slag en neem elke dag een moment voor jezelf. Een moment om stil te staan bij wat er werkelijk toe doet in jouw leven. Vul in hoe je je voelt, waar je dankbaar voor bent, wat een mooi moment was en welk compliment je jezelf wilt geven.

Specificaties

 

  • Mooie zachte (nep)leren groene kaft, formaat 15,3 x 21,8 cm (ietsje groter dan A5)
  • 208 pagina’s waarvan 160 invulpagina’s (in 8 verschillende soorten), afgewisseld met uitleg, quotes en uitdagingen
  • Gedrukt op FSC papier, dik genoeg zodat het niet doordrukt
  •  Zonder datum zodat je kunt beginnen wanneer je wilt
  • Voorzien van handig leeslint
  •  Handig vakje om bijvoorbeeld de printables in te bewaren + een GRATIS extraatje 
Wat anderen zeggen…