fbpx
Aandachtsmomenten Journal
journal quote
Journal inkopen

 

Superleuk dat je geïnteresseerd bent om de Aandachtsmomenten Journal in te kopen voor jouw bedrijf!

 

Heb jij…

  •  Een winkel met cadeau/ lifestyle/ stationery items
  •  Een boekwinkel
  •  Een yoga studio
  •  Een bedrijf in de richting van yoga/ mindfulness/ persoonlijke ontwikkeling/ bewust leven

 

Dan is het mogelijk om de Aandachtsmomenten journal in te kopen voor in jouw winkel, studio of om bijvoorbeeld cadeau te geven aan jouw (coaching)klanten.

 

Sta je niet in het rijtje hierboven maar heb je wel interesse? Mail gerust, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

 

Samenwerken

 

De missie van Aandachtsmomenten is om de wereld een stukje mooier te maken. Ik wil eraan bijdragen dat je bewuster gaat leven, met meer aandacht en liefde voor jezelf en de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn.

 

Ik wil er met mijn producten aan bijdragen dat je stilstaat bij jezelf en de kleine, mooie en bijzondere momenten in je leven. Minder haast en maar doorgaat, maar je richt op wat echt belangrijk is. Omdat ik erin geloof dat er zoveel moois kan gebeuren als je met aandacht, en dichtbij jezelf, leeft.

 

Is de journal inkopen net een stap te ver voor je maar herken jij je in mijn missie en wil je wél meer aandacht verspreiden en jouw klanten kennis laten maken met de Aandachtsmomenten Journal? Laten we samenwerken! Hiervoor zijn diverse mogelijkheden die ik graag met je deel wanneer je contact met me opneemt.

Vul onderstaand formulier in om meer informatie over de mogelijkheden om samen te werken of de inkoopprijzen en voorwaarden te ontvangen.