fbpx

Over mij

Mijn naam is Suzanne. Ik ben geboren in Den Haag en getogen in Zoetermeer. Op de middelbare school wist ik dat ik politieagent wilde worden. Voor de politieopleiding verhuisde ik naar Vaassen. Tijdens het werk bij de politie ontmoette ik de liefde van mijn leven en met hem en onze knappe twee zoons woon ik inmiddels al heel wat jaren met veel plezier in Vleuten. Ik heb ruim 16 jaar bij de politie gewerkt, waarvan 10 jaar bij de zedenpolitie. 

 

Sinds een paar jaar ben ik een totaal andere weg ingeslagen. Ik ben holistisch coach en reiki master in mijn eigen praktijk “In de Rust”. Je kan bij mij terecht voor coaching, ontspanmomenten en reiki behandelingen. Daarnaast vind ik het leuk om te werken aan mijn handmade with love ontspanproducten, zoals oogkussens en meditatiekussens. 

DSC_0113

Mijn missie

 

Mijn missie is om vrouwen, die veel van zichzelf eisen, voor anderen zorgen en alle ballen hoog proberen te houden, te laten ervaren wat de kracht is van rust, stilte en aandacht voor jezelf. Ik gun deze vrouwen een aandachtiger leven, met meer tijd voor zichzelf, waarin ze liever voor zichzelf zijn en meer in het moment leven. Met de Aandachtsmomentenjournal wil ik deze vrouwen een dagelijks moment voor zichzelf bieden, waarin ze stil staan bij wat echt belangrijk is voor hen. 

                                                     

“Door stil te staan bij wat er al is, ervaar je dat je rustiger en kalmer wordt.
Je gaat meer zien – omdat je met aandacht kijkt.”

Mijn Verhaal

 

Op de middelbare school wist ik het: ik word politieagent! En die droom kwam uit. Wat was ik trots! Eerst werkte ik in de uniformdienst op straat en later als zedenrechercheur. Hoe trots ik ook was op dit werk en met hoeveel plezier ik het ook gedaan heb, op den duur vroeg het teveel van mij. De hoge werkdruk en de emotionele belasting van de zedenzaken werden me teveel. Ik had geen oog meer voor mezelf, mijn partner en mijn kinderen. Mijn lontje was kort, mijn energie was op, ik zag de mooie momenten niet meer en ik was totaal overprikkeld. Ik raakte mezelf helemaal kwijt en een paar jaar geleden stortte ik dan ook volledig in. En direct wilde ik aan de slag om dit op te lossen en wilde ik van alles veranderen aan mijn leefstijl, het werk en aan mezelf. Maar dat lukte helemaal niet. Ik was de rust kwijt, in mijn hoofd en mijn lichaam. Iets waar ik op dat moment heel veel behoefte aan had.  

 

Ik begon aan de opleiding tot holistisch coach en leerde over stress, ademhaling en mindfulness. Ik ging me steeds meer interesseren in onderwerpen als zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfwaardering. Stukje bij beetje ontdekte ik weer wie ik was. Er ontstond meer rust en ruimte. 

Aandacht voor mezelf

 

In die tijd ging ik ook schrijven in de Aandachtsmomentenjournal. Ik stond elke dag bewust stil bij de dag. De vragen die in de journal stonden, lieten mij met aandacht naar het moment gaan. Ik ging schrijven over hoe ik me voelde, wat ik nodig had en wat ik mezelf daarin kon bieden. Ik ging steeds bewuster en aandachtiger stilstaan bij de mooie momenten. Ik kwam erachter dat rust en aandacht me steeds dichter bij mezelf brachten. 

 

Ik gebruik de journal nog steeds en geniet ervan om terug te lezen en er doorheen te bladeren. Wat een bijzondere momenten lees ik terug. Ik voel tijdens het doorbladeren van de journal hoe ik me toen voelde en ontdek de groei die ik gemaakt heb. 

 

Toen Michelle, de oprichter van Aandachtsmomenten, op zoek was naar een opvolger, voelde het dan ook direct goed! Ik ga met heel veel liefde Aandachtsmomenten voortzetten. 

 

Als geen ander weet ik wat de kracht is van de Aandachtsmomentenjournal. 

En dit, lieve sterke vrouw, is ook wat ik jou wil laten ervaren: rust, stilte en aandacht voor jezelf. 

Get to know me a little bit better…

This or that

 

Zomer / Winter

 

Strand / Bos

 

Sint / Kerst

 

Broek / Rok

 

Hakken / Sneakers

 

Zoet / Hartig

 

Introvert / Extravert

 

Praten / Luisteren

 

Koffie / Thee

 

Zonvakantie / Skivakantie

Mijn favorieten

 

Strandwandeling maken

 

Mijn vriend en onze jongens

 

In de plassen stampen als het regent

 

Genieten van de zon

 

Taartjes eten

 

Yoga & mindfulness

 

Persoonlijke ontwikkeling

 

Creatief bezig zijn

 

Op zoek naar mooie edelstenen

 

Aandachtig leven