fbpx

Over mij

Mijn naam is Michelle. Ik ben een lieve, rustige vrouw van 33 jaar die bewust in het leven staat. Geboren in Den haag en via een aantal andere plaatsen (18 jaar Zoetermeer en 10 jaar Ede) ben ik 3,5 jaar geleden voor de liefde in het Brabantse Rosmalen terecht gekomen. Ik houd van diepgang, écht zijn, goede gesprekken en kleine, mooie momentjes in me opnemen. Ik ben introvert en de natuur is de plek waar ik mezelf oplaad.

 

Ik heb oog voor de kleine details en merk alles op. Creatief bezig zijn is wat ik het allerliefste doe. Mijn beide passies, aandacht en creatie, kan ik volledig kwijt in de producten die ik voor Aandachtsmomenten bedenk en ontwerp.

Michelle Aandachtsmomenten

Mijn missie

 

Mijn missie is om de wereld een stukje mooier te maken. Ik wil eraan bijdragen dat je aandachtiger gaat leven, met aandacht voor jezelf en de mensen om je heen.

 

Ik wil er met mijn producten aan bijdragen dat je stilstaat bij de kleine, mooie en bijzondere momenten in je leven. Minder haast en maar doorgaat, maar je richt op wat echt belangrijk is. Ik wil je stimuleren om je gevoel vaker uit te spreken, omdat ik erin geloof dat er zoveel moois kan gebeuren als je je kwetsbaarheid toont.

“Door stil te staan bij wat er al is, ervaar je dat je rustiger en kalmer wordt.
Je gaat meer zien – omdat je met aandacht kijkt.”

Mijn Verhaal

 

Er was een periode in mijn leven dat ik niet goed in mijn vel zat. Als 15-jarige scholier worstelde ik met mezelf. Ik wist niet wie ik was en wat ik wilde met mijn leven. Daardoor vergeleek ik mezelf met anderen – die het in mijn ogen beter voor elkaar hadden. Het liefste wilde ik net zo vlot en spontaan zijn als mijn leeftijdsgenoten. Maar in werkelijkheid was ik introvert en had ik meer tijd voor mezelf nodig. Omdat ik dit niet inzag en respecteerde, ging ik vaak over mijn grenzen heen. Om zoveel mogelijk in de smaak te vallen begon ik me aan te passen aan wat leeftijdsgenoten deden, en wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten. Onbewust werd aanpassing mijn overlevingsmechanisme.

 

Na de middelbare school kwam er een moment dat ik me realiseerde dat ik niet zo door kon gaan. Ik was niet gelukkig met mezelf. Met mijn leven. Ik wilde ontdekken wie ik wél was – wat ik wél wilde. In de periode die volgde, leerde ik mezelf beter kennen en ging ik mezelf steeds meer accepteren zoals ik ben – met mijn mooie en minder mooie eigenschappen.

Zoektocht naar mezelf

 

Onder begeleiding van therapeuten en coaches zocht ik naar mezelf. Ik werd me bewust van de invloed die ik zelf had op hoe ik me voelde. En ik wist dat ik daarmee de sleutel in handen had naar een gelukkiger leven.

Het belangrijkste antwoord in de zoektocht naar mezelf was en is aandacht. Aandacht voor mezelf. Aandacht voor kleine momenten. Ik durf steeds meer stil te staan bij hoe het écht met me gaat. Ik neem mooie momenten bewust in me op, beoefen dagelijks dankbaarheid en sta stil bij wat er wél goed gaat in mijn leven.

Get to know me a little bit better…

This or that

 

Zomer / Winter

 

Strand / Bos

 

Hond / Kat

 

Film / Boek

 

Hakken / Sneakers

 

Zoet / Hartig

 

Introvert / Extravert

 

Praten / Luisteren

 

Thee / Smoothie

 

Zonvakantie / Skivakantie

Mijn favorieten

 

Reizen en uitstapjes maken

 

Mijn vriend / familie / vriendinnen

 

Over de hei rijden met mijn paard

 

Buiten zijn terwijl de zon schijnt

 

Taartjes eten

 

Yoga & salsa dansen

 

Persoonlijke ontwikkeling

 

Creatief bezig zijn

 

Leuke winkeltjes ontdekken

 

Aandachtig leven